EUROSATORY

GMV estarà present en la propera edició de la fira internacional biennal Eurosatory, l'esdeveniment de seguretat i defensa més gran del món. La trobada tindrà lloc al parc firal Paris Nord Villepinte, prop de la capital francesa, del 17 al 21 de juny.

Es tracta d'un esdeveniment de referència internacional, capdavanter al món dedicat a la defensa terrestre i aèria i a la protecció interna.

Eurosatory és un esdeveniment que reuneix empreses nacionals i estrangeres, per tal de poder donar a conèixer tecnologia punta a través d'una exposició física i virtual de productes i serveis.

Per als professionals implicats en la indústria, l'esdeveniment ofereix oportunitats òptimes per interactuar amb verdaders experts i descobrir noves oportunitats de negoci a escala internacional.

Eurosatory acull entre els seus expositors empreses d'enginyeria, recerca, fabricació, distribució, formació i serveis relacionats (logística, manteniment, consultoria, estudis), entre altres activitats relacionades amb la defensa i la seguretat.

GMV estarà present dins del Pavelló Espanya, on mostrarà les seves solucions i sistemes per a forces i cossos de l’Estat, monitoratge i gestió de crisis, defensa i seguretat i seguretat de la informació.

Details

17/06/2024 - 21/06/2024

Source URL: https://gmv.com/kommunikation/veranstaltungen/eurosatory