13th AARSE International Conference

GMV participa en la 13a Conferència Internacional AARSE, AARSE 2022, Observacions de la Terra i Ciències Geoespacials al servei dels objectius de desenvolupament sostenible, que se celebrarà a Kigali, Ruanda, del 24 al 28 d’octubre de 2022.

Aquesta conferència, sota el lema «Tecnologies espacials i geoespacials per a l’Àfrica que volem», serà un esdeveniment important en la comunitat africana i internacional d’observació de la Terra i ciència de la informació geoespacial el 2022; serà organitzat per l’Associació Africana de Percepció Remota del Medi Ambient (AARSE) i l’Institut d’Enseignement Supérieur de Ruhengeri (Ines-Ruhengeri). AARSE és una organització científica apolítica que té per objectiu principal augmentar la consciència dels governs africans i les seves institucions, el sector privat i la societat en general, sobre els beneficis d’empoderament i millora del desenvolupament, l’aplicació i la utilització responsables dels productes i serveis de Sistemes d’Observació de la Terra i Tecnologies de la Geoinformació.

L’objectiu principal d’AARSE 2022 és reunir acadèmics i professionals de la comunitat africana i internacional per presentar els últims assoliments, debatre sobre reptes i compartir experiències en tecnologies espacials i geoespacials. El programa de la conferència inclourà discursos d’obertura pronunciats pels principals responsables de la formulació de polítiques, acadèmics, sessions tècniques amb informes dels últims resultats d’investigació, sessions de debat sobre temes operatius com la creació de capacitat, la Infraestructura de Dades Espacials (SDI), la política espacial, programes i projectes, així com exhibicions comercials que mostren els últims productes i serveis en tecnologies d’informació geoespacial i de teledetecció.

GMV participa en la conferència de la mà del projecte AfriCultuReS, amb un estand i una sessió oberta dins del congrés «AfriCultuReS’ EOI Enhancing food security in Africa through co-designed for impact Use Cases».

Detalhes

24/10/2022 - 28/10/2022

Source URL: https://gmv.com/comunicacao/eventos/13th-aarse-international-conference