Fent camí junts

Junts, ho fem possible i ho vam demostrar a la cursa de les empreses celebrada a Munic el passat 17 de juliol. L'equip de GMV va córrer amb la resta de participants, en aquesta edició que va reunir més de 31.800 corredors.

La diversió és palpable. Durant un recorregut de 5 km al voltant de l'Estadi Olímpic de Munic, els corredors de GMV no només es van unir a aquest repte saludable, sinó que també van demostrar el companyerisme i l'esperit de superació que defineixen els professionals de GMV.

Aquest esdeveniment, juntament amb altres curses organitzades en diferents localitats al llarg de l'any, forma part del programa Wellbeing de GMV, destinat a promoure la salut i el benestar des de diferents àmbits, i que abasta l’aspecte físic, emocional, social i financer.